Lid worden

Lidmaatschap van de VCN Door lid te worden van de VCN kunt ook u bijdragen aan het voortbestaan van onze vakken. Bovendien biedt het lidmaatschap diverse voordelen:

  • driemaal per jaar de toezending van het VCN-bulletin met daarin verslagen van bijeenkomsten en activiteiten die met het onderwijs in de klassieken te maken, recensies van nieuwe methoden, informatie over actuele thema’s en de werkzaamheden van het bestuur;
  • korting op het inschrijvingsgeld voor de nazomerconferentie; een jaarlijkse ledenvergadering; directe of indirecte ondersteuning bij de lespraktijk of de positionering van de klassieken;
  • toegang tot het ledendeel van de website www.vcnonline.nl met de mogelijkheid deel te nemen aan forumdiscussies;
  • netwerkmogelijkheden;
  • ruimte voor een eigen bijdrage aan het voortbestaan van onze vakken door middel van deelname aan secties en commissies.

Het lidmaatschap kost met ingang van 1 januari 2020 € 39,00 per jaar voor gewone leden; nieuwe leden, gepensioneerde leden en huisgenoten betalen € 19,50. De contributie wordt per incasso geïnd, tenzij anders is overeengekomen. De contributiebedragen zonder incassomachtiging zijn respectievelijk € 42,00 en € 22,50. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 december van het lopende jaar schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministrateur.Hier kunt u een machtigingsformulier downloaden.

De penningmeester geeft graag informatie: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Lid worden van de VCN